Ribes de l’Àfrica

Agost 14, 2008 at 10:33 pm (horitzons) (, )

Publicat per inventariant in Horitzons – 3 Nov, 2006
(Amb aquest s’acaba el trasllat dels 4 posts sobre el programa Horitzons. Llàstima que des de fa un temps ja no tinc el privilegi de tenir l’horari flexible que em permetia veure’l alguns matins. Ara en tinc uns altres de privilegis…, però no aquest ;D

“Navegants com Colom o Magalhâes van dibuixar els mapes de les terres que van descobrir i van donar forma, així, al món que coneixem avui en dia. Hi ha, però, un continent que no coneixem tan bé: Àfrica. Qui pot situar Abuja, la capital de l’estat africà més poblat? Qui sap que l’Etiòpia d’avui va ser l’antic regne d’Aksum, que va gaudir de la seva màxima esplendor entre els segles III i IX? Redescobrirem aquest immens continent amb un grup de periodistes que viatgen a bord d’un veler i que s’aturaran a Port Saïd, Massawa, Djibouti, Mombasa, Durban, Ciutat del Cap, Luanda, Douala, Cotonou, Dakar i Tànger.”

Aquesta és la presentació de la sèrie d’Horitzons (K3) de la qual n’he vist el documental d’avui. Tractava de La costa oriental de l’Àfrica, concretament del Canal de Suez.
(Aquí podeu veure la imatge del satèl·lit del google maps, és la línia recta a la dreta del gran delta del Nil).
La imatge que més m’ha impressionat és veure un vaixellot atravessar el desert. Donava la sensació que anava per terra, perquè des d’una banda del canal, segons la perspecitva que prens, no veus l’aigua! Era una imatge força impactant. :)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: