La dieta vegana no té riscos per als infants si es fa bé i es prenen complements vitamínics

Agost 21, 2016 at 10:45 pm (inventaris)

Avui no va de textos, avui va de vídeos: el reportatget que ens han fet pel Telenotícies Vespre de TV3 sobre alimentació vegana especialment pel que fa als infants.

Captura de pantalla 2016-08-22 a les 1.05.22

Captura de pantalla 2016-08-21 a les 22.06.19

La Teresa i el Tristán ens han vingut a entrevistar i grabar a casa mentre fèiem el dinar i dinàvem, i parlar una mica del veganisme arran de les polèmiques declaracions d’una diputada italiana sobre un cas del que se n’ha fet força sensacionalisme, d’una menor de 2 anys ingressada a la UCI que seguia una alimentació vegana. Aquí informació sobre el cas, als mitjans en trobareu molta més de la del titular sensacionalista ;)

En aquest vídeo de tot l’informatiu veureu la presentació i el clip, al minut 23.13 aprox.
www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-vespre/telenoticies-cap-de-setmana-vespre-21082016/video/5616048/

i aquí el clip:

La dieta vegana no té riscos per als infants si es fa bé i es prenen complements vitamínics

Captura de pantalla 2016-08-22 a les 0.08.57

Aquí el text que he compartit a les meves xarxes socials:

CAT (CAST más abajo):

Per acabar la meva setmana mediàtica avui hem sortit la Sara i jo a casa en un petit tall al TNvespre sobre ‪#‎veganisme‬ i‪#‎alimentaciovegana‬ especialment en nens. Els hi anàvem bé com a exemple perquè suplementem amb vitamina B-12, que és el que recomana el nutricionista que han consultat i entrevistat. Ens ho vam passar molt bé amb la Teresa i el Tristan per casa gravant com fèiem el dinar i dinàvem :)

I em vaig posar de gala, a banda de les ja arxiconegudes arracades “Abre las jaulas” solidàries del Santuario Gaia, la meva samarreta ‪#‎vegan‬ de la meravellosíssima AMAPOLA regal de l’Aurora Portillo ;)

Vam parlar moltes més coses del que surten, sobre assessorar-se amb un bon nutricionista que conegui la nutrició vegana, sobre santuaris, etc., però per donar una pinzellada en horari ‘prime time’ crec que ha quedat prou bé! Ha citat al principi el que li vaig comentar que el #veganisme és una filosofia de vida que “rebutja qualsevol explotació animal destinada al consum humà (…) i implica no comprar sabates ni bosses de pell, ni cosmètics d’origen animal*, així com anar al zoo o a espectacles en què participin animals” (*més que l’origen en els cosmètics el preocupant que vaig comentar és l’experimentació amb animals).
(Y por cierto, que el ternerito del que hablo en el corte que me hizo dar el paso al veganismo es obviamente Samuel!!! @ismaeldobarganes y @coque511! )

* * * CAST * * *
Y para terminar mi semana mediática hoy hemos salido en un pequeño corte en el TNvespre sobre ‪#‎veganismo‬ y ‪#‎alimentacionvegana‬especialmente en niños. Los íbamos bien como ejemplo porque en casa tomamos suplementos de vitamina B-12, que es lo que recomienda el nutricionista que han consultado y entrevistado. Nos lo pasamos muy bien con Teresa y Tristan por casa grabando como hacíamos la comida y comíamos :)

Y me puse de gala, aparte de las ya archiconocidos pendientes “Abre las jaulas ” solidarias del Santuario Gaia, mi camiseta #vegan de la maravillosísima AMAPOLA, regalo de Aurora Portillo ;)

Hablamos de muchas más cosas de lo que salen, sobre asesorarse con un buen nutricionista que conozca la nutrición vegana, sobre santuarios, etc., pero para dar una pincelada en horario ‘prime time’ creo que ha quedado bastante bien! Ha citado incluso lo que le comenté de que el #veganismo es espectáculos en que participen animales” (*más que el origen en los cosméticos lo preocupante que comenté es la experimentación con animales). (Y por cierto, que el ternerito del que hablo en el corte que me hizo dar el paso al veganismo es obviamente Samuel!!! @ismaeldobarganes y @coque511!) ‪#‎goVegan‬

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: