Aniversari feliç, Canica

Mai 17, 2019 at 6:21 pm (anecdotes)

Buf… més d’un any que no escrivia res… apa. A posar-hi remei!

🐶Avui aquella boleta d’amor de la foto de dalt a l’esquerra fa 9 anys. 9 anys d’amor ininterromput. A la Canica i a mi, 4 anys després de la foto dels seus 5 anys, en què anàvem o tornàvem la Sara i jo d’una actuació castellera, ens ha passat molta vida. Ella està igual però jo estic clarament més cardada… Aquell any compartíem edat perruno-humana, (7x)5 ella, 35 jo, aquest 2019 compartim número, 9 ella, 39 jo.

Sota una pluja real, i metafòrica també, m’ha guiat en una súper passejada d’aniversari fins al seu parc preferit, i l’hem fet tot sencer, de dalt a baix. Soles. Pràcticament. Entre el txirimiri i l’hora no hi havia ni un ànima. O poques. Pipí per aquí, seguir rastre per allà, resoldre un tema pendent que dins a casa no mola fer, córrer, jugar. Caminar. Endavant. I sempre en el present. Gaudint de cada pas. De cames i potes.

Per moltes parets més per olorar, Canica, per moltes més soques on pixar, per molts més rastres per seguir, per més gespetes on aixecar la poteta dreta, sempre la dreta, per més migdiades juntes i per poder-te seguir olorant, petonejant, acompanyant, i que tu m’acompanyis, en el que vingui, com has fet fins ara. Qui és la més bonica?  ❤️🎊🐶❤️

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: