Casa de nines 20 anys després

Juliol 19, 2019 at 8:49 am (crítica) ()

casadenines20.jpg

Què bona i necessària aquesta reflexió sobre la llibertat, la situació de la dona abans però encara avui, les relacions humanes, els encerts i els desencerts de les decisions que hom pren a la vida.

La que fas veient Casa de nines 20 anys després de Lucas Hnath al Teatre Romea pel Festival Grec. Actual, punyent, creïble, encertadament dirigida per Sílvia Munt i correctíssimament interpretada pels 4 actors JúliaTruyolEmma VilarasauRamón Madaula i Isabel Rocatti; menció especial mereix la jove i esplèndida en el seu paper Júlia Truyol enmig de tanta veterania.

L’escenografia, la posada en escena (gairebé diria coreografia) i el vestuari acompanyaven tan bé que gairebé són com un personatge més. Ah, i crec que amb cada personatge he plorat alguna ferida de la meva vida. Però també he(m) rigut.

Si dubtàveu, aneu-hi. Es notava a estones la platea incòmoda. En d’altres moments silencis sepulcrals de quan sents veritats com punys que et fan qüestionar-te la teva pròpia vida. (“Intensa”, he sentit dir a una espectadora en acabar).

Teatre en estat pur. Feia molt que no gaudia tant.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: